Fri fragt over 700,-

Fortrolighedspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK
Når du besøger milkcopenhagen.com, indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på milkcopenhagen.com og til at understøtte vores markedsføring.

Her kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på milkcopenhagen.com sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

milkcopenhagen.com registrerer automatisk IP-adresse, samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af milkcopenhagen.com og gøre det til en bedre oplevelse for dig.

 

milkcopenhagen.com indsamler informationer fra brugere fra fem kilder:

  • Fra cookies når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.

  • Fra køb, f.eks. demografiske data, e-mailadresse, betalingsinformationer, elementer, ordrebeløb, rabatniveau, mærker og hyppighed. Inkluderet er afsendelse af transaktions-e-mails, f.eks. ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og refusionsbekræftelse.

  • Fra brugeradfærd og -engagement i den afsendte kommunikation (e-mail, SMS, direct mail eller telefon), f.eks. åbningshastighed, klikhastighed og tid brugt på læsning af e-mailene, afsenderdomæne og type af e-mailklient.

  • Fra brugere der udleverer oplysninger om sig selv, f.eks. ved tilføjelse af et favoritmærke eller informationer til kundeprofilen.

  • Fra kreditvurdering fra tredjepartsvurderingsvirksomhed.

 

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:

  • Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som en kunde eller bruger af vores service, som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og MitMilk Copenhagen-konto.

  • Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via MitMilk Copenhagen-konto, e-mail, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til din ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede kunden.

  • Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, e-mail, SMS, direct mail, telefon og via tredjepartsmarkedsføring.

  • Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Milk Copenhagen, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på milkcopenhagen.com, udvikling af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kundes præferencer.

  • Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre risikovurdering.

  • Lovgivning. For at overholde gældende lovgivning.

Profilering
Milk Copenhagen danner individuelle kundeprofiler, baseret på indsamlede data om dig, på tværs af alle datakilder/kategorier, f.eks. browsing-adfærd sammen med dine køb og informationer, du har udleveret, f.eks. favoritmærke og favoritprodukter. Vi kombinerer og analyserer disse data med det formål at forbedre din oplevelse på milkcopenhagen.com og til at skræddersy personlige tilbud og services, samt til at definere kommunikationshyppigheden.

Tidsrum for dataopbevaring
Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i disse Salgs- og leveringsbetingelser, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller andre lovlige virksomhedsformål.


Formål

Tidsrum

Markedsføringsformål for milkcopenhagen.com

3 år efter din seneste aktivitet, f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites.

Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din tilladelse.

Ordrehistorik samt forpligtelser til opfyldelse af ordrer på milkcopenhagen.com

7 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Kundeservice for milkcopenhagen.com

3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Kundeoplevelse for milkcopenhagen.com

3 år efter din seneste aktivitet, f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites.

Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din tilladelse.

Bedrageri og risikovurdering for milkcopenhagen.com

3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Overholde lovgivning for milkcopenhagen.com

Så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.


Hvad er en cookie?
Når du besøger milkcopenhagen.com, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres og gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv og hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvad bruges cookies på milkcopenhagen.com?

Browsing
Når du besøger milkcopenhagen.com, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på milkcopenhagen.com og til at understøtte vores markedsføring.

Browsing kan udløse en service-e-mail
milkcopenhagen.com indsamler din browsing-adfærd, f.eks. viste kategorier, mærker, produkter, til at forbedre kommunikationen af relevante produkter og tilbud for at tilfredsstille dig. Et eksempel på denne indsamling er de produkter, du har lagt i din indkøbskurv, hvor du så har valgt ikke at gennemføre købet. Dette kan medføre en service-email, der minder dig om de produkter, du efterlod i din indkøbskurv. Hvis du ikke vil modtage e-mails om ikke-færdiggjorte ordrer, kan du framelde dette direkte via linket nederst i e-mailen eller gå til MitMilk Copenhagen > Mine personlige data

Automatisk login
Baseret på forskellige parametre, som f.eks. IP-adressen, enheden og cookies, registrerer milkcopenhagen.com automatisk, hvem du er, når du flytter mellem forskellige sider og services på hjemmesiden. Dette betyder, at hvis du er logget ind på vores hjemmeside, så bliver du automatisk logget ind, næste gang du besøger Milk Copenhagen fra den samme enhed. Det samme automatiske login forekommer, hvis du klikker i en e-mail fra Milk Copenhagen.

Analytisk værktøj
Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af milkcopenhagen.com, for at give dig en bedre oplevelse.

For at fastlægge hvem, der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på milkcopenhagen.com

Tredjeparts cookies
milkcopenhagen.com bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link:  https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på milkcopenhagen.com. Her bruger vi cookien til f.eks. at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics, der er leveret af Google.

Du kan fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Markedsføring/re-targeting
milkcopenhagen.com arbejder også sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, DoubleClick, Criteo, Sociomantic, Adform, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, kan du fjerne din cookie.

milkcopenhagen.com indeholder tredjepartskomponenter som f.eks. "Facebook Anbefal", "Facebook synes godt om" eller "Google+". Disse tredjepartskomponenter bevirker, at indehaveren af tredjepartskomponenten, som f. eks. Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, hvilke sider du besøger på milkcopenhagen.com og tilsvarende. Den behandling, som indehaveren af tredjepartskomponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjepartskomponenten.

milkcopenhagen.com benytter disse komponenter til at linke direkte til vores sociale medie-sider og derved sikre en nem navigation for dig som kunde.

Funktionalitet
På milkcopenhagen.com sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på milkcopenhagen.com. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på milkcopenhagen.com. Herudover lagres der cookies for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter m.v.

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt, før du overvejer at foretage ændringer i dine cookie-indstillinger på computeren, samt ydermere læser om cookies på andre websites.

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores og andre websider.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionalitet på milkcopenhagen.com, som ikke virker.

Firefox
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Internet Explorer
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

Google Chrome
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

Safari
For at slette cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@milkcopenhagen.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Som kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier (artikel 15, 16 og 17), og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som vi kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er ekstremt upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail info@milkcopenhagen.com.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Du kan kontakte milkcopenhagen.com via:
E-mail: info@milkcopenhagen.com
Pr. telefon: (+45) 31 44 24 78

Are you in the right place?